Algemene voorwaarden

Werkwijze lijntekening en/of poster:
Wanneer je interesse hebt in onze lijntekeningen ontvangen wij je foto graag via de mail. Binnen 5 werkdagen ontvang je van ons een digitale proefdruk. De proefdruk mag tot 3x kosteloos worden aangepast. Hierna worden er kosten in rekening gebracht. Deze kosten bedragen € 3,50 per keer dat je iets aan de tekening wilt laten wijzigen. Het is belangrijk om bij je foto ook duidelijk te vermelden op welk formaat (A4, A5 of A6) de lijntekening moet worden afgedrukt. Daarnaast is het belangrijk dat je ons laat weten welke kleur je de achtergrond wilt hebben en welke kleur je de lijnen wilt hebben.

 

Werkwijze ontwerp zakelijke huisstijl:
Het ontwerpen van een zakelijke huisstijl gaan in overleg met jou als afnemer. De tarieven die zijn opgenomen op onze website zijn gebaseerd op gemiddelde tijdbestedingen uit eerdere ontwerpen die wij hebben uitgevoerd. Het vermelde starttarief is het tarief wat wij per ontwerp in rekening brengen, ongeacht of er een kleinere tijdsbesteding heeft plaatsgevonden aan het ontwerp. Mocht de tijdsbesteding aan het ontwerp meer zijn dan de ons vermelde tijdsbesteding door bijvoorbeeld veel aanpassingen of herzieningen in het ontwerp, dan melden wij dit aan jou en geldt er een meerwerktarief van € 10 per 10 minuten dat wij langer bezig zijn aan het ontwerp. Na jouw instemming met het door ons gemaakte concept-ontwerp ben je verplicht deze af te nemen, en ontstaat hiermee een verplichting tot het voldoen van het verschuldigde tarief wat hierbij vermeld is inclusief eventuele meerkosten wanneer deze zijn overeengekomen.   

 

Overige ontwerpen en maatwerk:
Wanneer je gebruikt maakt van onze mogelijkheid tot het ontwerpen van product is er sprake van maatwerk. Hierbij ontstaat er een opdracht zodra je jouw wensen aan ons openbaar hebt gemaakt en ons hiermee een specifieke opdracht geeft tot het ontwikkelen van een specifiek product op maat. Zodra wij het concept-eindproduct aan jou hebben voorgelegd en je instemt met het resultaat ontstaat hiermee de verplichting tot afname van het product (digitaal of gedrukt). Drukwerk kunnen wij indien wenselijk uitvoeren bij onze drukker, indien het een maatwerk product betreft heb je ook de mogelijkheid dit via een ander kanaal te laten drukken. 


Interesse:
Ben je geïnteresseerd in Ann-Jolié, maar wil je iets anders dan je op de site hebt gezien? Neem vrijblijvend contact met ons op en dat kijken wij of we iets voor je kunnen betekenen.


Extra optie(s):
Spreekt onze stijl je aan en heb je binnenkort een speciale gebeurtenis te vieren die een speciale uitnodiging verdient? Wij staan te popelen om een unieke kaart voor jullie te ontwerpen. Denk hierbij aan trouwkaarten, geboortekaarten, jubileumkaarten enz. Wij kijken graag met jullie naar de wensen en gaan dan aan de slag!

 

Eigendomsvoorbehoud:

De weergegeven producten op onze website zijn onze eigen creaties. Hier zijn wij zuinig en trots op. Wij stellen het op prijs als u hierom geen gebruikt maakt van onze voorbeeld creaties door deze te kopiëren of te verspreiden zonder uitdrukkelijke toestemming. 

 

Annulering:
Alle producten worden geleverd zoals ze op de site zijn weergegeven. Mocht een product toch tegenvallen dan kan deze geretourneerd worden binnen 7 dagen (met uitzondering van de lijntekeningen). We vinden het fijn als je het ons even via de mail laat dat je je pakketje retour hebt gezonden. Retour gestuurde producten dienen onbeschadigd en ongebruikt te zijn. 

 

Betaling:

Uw bestelling in de webshop wordt pas in behandeling genomen wanneer uw betaling is verwerkt en ontvangen. Betalingen achteraf zijn in principe niet mogelijk, tenzij u een zakelijke relatie bent en een grote order wilt plaatsen. Wij kunnen u echter wel verzoeken om een vooraf een aanbetaling te doen.

 

Aansprakelijkheid & garantie:

Voor eventuele schade aan een geleverd product kunt u met ons contact opnemen waarbij u een passende oplossing wordt aangeboden.

 

Prijzen:

Onze prijzen kunnen onderhevig zijn aan directe prijsstijgingen van papier en verpakkingsmateriaal. Hierom behouden wij ons het recht voor om onze prijzen aan te passen indien wij dat noodzakelijk achtten.

 

Verzend- en leveringsvoorwaarden:
Zie onze verzend- en leveringsvoorwaarden.

 

- Wij gaan met liefde voor jullie aan de slag! -